Tumblr | Skrattdamp

Skrattdamp

Annons

Tumblr

Det var tyst som graven igår och jag ber om ursäkt för det men jag har tappat stinget lite. Speiellt nu under lovet då jag inte gör så mycket, så det kanske blir lite tyst nu… men ni kan ju kolla in min nystartade tumblr, startade en igår för snabba uppdateringar. Den tumblr valde jag att kalla “the little things” eftersom jag brukar tänka att jag ska glädja mig över de små sakerna i livet. Så på den tumblrn kommer det upp roliga bilder/videor och så kanske jag skriver lite händelser som gjort en glad. Så typ en blogg fast i ett simplare och snabbare format.

Sen hjälper det ju att det går så snabbt att ladda upp något! Det känns även lite roligare, på denna blogg märks det inte att någon ens läser den mer än att jag kan se besökare. Bara sen igår har jag på min tubmlr 3 stycken som gillat ett inlägg och valt att “reblogga” en bild.

Så jag kommer pröva tumblr ett litet tag, kommer inte sluta denna blogg utan uppdaterar här då jag har något vettigt att komma med! Men som sagt, ni kan ju kolla in min tumblr så länge, det är förövrigt på engelska som jag valt att skriva.

Bloggavslut

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats