God Jul!! | Skrattdamp

Skrattdamp

Annons

God Jul!!

Idag är det julafton, så god jul på er alla! Nu ska jag bara förbereda massa med julklappar och mat så jag kommer förmodligen inte komma tillbaka något mer idag så ha en jättefin julafton!

Men innan jag lämnar bloggen för dagen vill jag ge er lite av en julklapp. Jag skrev ju snabbt igår att Liselott fick en korg med hembakat godis som var uppskattad både på hemmafronten och hos Liselott, så jag tänkte dela med mig av recepten! Tycker själv att en julkorg blir en bra och personlig julklapp, har ju slitit lite med dessa godisar nu i två dagar 😉 Men iaf, Liselott var så gullig att hon fixade till recepten lite fint och juligt i photoshop istället för att jag skulle görat i paint så här får ni:
Recept1-recept-2Recept3 (btw, angående kakorna, köp en 200g marabou kaka istället för blockchoklad! Billigare och myyyycket godare för att inte nämna att man kan välja en smak också om man vill 😉 )

Hoppas dessa recept kan komma till nytta någongång, idag kanske det är sent att göra om ni inte har flera jultillfällen framöver som jag själv (har ju halvbröder som inte alltid kan komma på julafton).
Så ännu en gång, god jul! 😀

Bloggavslut

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats